Wandelen voor goud

Voor de tweede keer was het mogelijk om tijdens de Avondvierdaagse één avond mee te lopen, als vier avonden wandelen te veel is.

Van deze mogelijkheid werd veel gebruik gemaakt. Op woensdagavond 12 juni sloten wandelaars van Reinier van Arkel, Boswijk en de Robert Coppesstichting en een aantal individuele inwoners uit Vught aan bij de stoet lopers. Voor al deze deelnemers was er een speciale één-dag-medaille.

In samenwerking met de organisatie van de Avondvierdaagse had De Stenen Hut van Reinier van Arkel een mooie wandeling van 5 km uitgezet op het Zorgpark, met een een aangepaste rolstoel versie.

Samenwerking
Het succes is te danken aan de samenwerking met veertig vrijwilligers van diverse organisaties. Denk aan de verkeersregelaars van de gemeente Vught die voor de veiligheid en verkeersstroom op het Zorgpark zorgden, Cello met een eigen kiosk bij de Stenen Hut waar kinderen water, ranja en snoepjes uitgedeeld kregen, afdeling de Waterboog van Reinier van Arkel die voor een waterpunt langs de route zorgde. Cello had onderweg een tribune ingericht en moedigde deelnemers aan.

Entertainment
Er was meer te doen dan alleen lopen: de Stenen Hut zorgde ook dit jaar weer voor muziek en entertainment. KadoShop de Brandweerkazerne en tweedehands kledingwinkel Hebbes waren die avond voor alle deelnemers ook geopend. Hier werd grif gebruik van gemaakt.

Al deze vereende krachten zorgden voor een geslaagde avond, waar echt iedereen aan mee kon doen.

12 06 2019