Avondvierdaagse 2019

De avondvierdaagse in Vught is dit jaar van 11 - 14 juni 2019. Op 12 juni is er weer een speciale avondwandeling op zorgpark Voorburg.

Elk jaar vindt in Vught de Avondvierdaagse plaats. Vorig jaar was het voor het eerst mogelijk om één avond mee te lopen. Dit jaar verzorgt de organisatie van de avondvierdaagse de 2e avondwandeling op het Zorgpark Voorburg. Zij doet dit samen met het Team verkeerregelaars van Vught, de Stenen Hut van Reinier van Arkel, Cello en vele vrijwilligers van al deze organisaties.

Het wordt dit jaar een aangepaste route om de natuur van het Zorgpark nog beter te kunnen ervaren. Ook nu kunnen mensen, waarvoor het niet haalbaar is om alle vier de avonden mee te wandelen, alleen op deze avond meelopen en er is ook een rolstoelvriendelijke route. Voor deze deelnemers is er een speciale 1 dag medaille.

Nieuw dit jaar is dat deelnemers voor deze 1 dag avondwandeling zich in kunnen schrijven bij de Wijkpunten Rode Rik, De Vlasborch, Theresia, de Huiskamer en de Stenen hut op het Zorgpark.
De Stenen Hut verzorgt ook dit jaar weer muziek en entertainment en Kadoshop de Brandweerkazerne en 2e hands kleding winkel Hebbes zijn die avond ook geopend. Cello en een aantal woonvormen op het Zorgpark verzorgen water-uitdeelposten langs de route en zorgen voor lekkers bij de start en finish.

Al deze vereende krachten nodigen u onder de noemer van Samen Sterk uit om deel te nemen, dus graag tot ziens!

Informatie
2e (1 dag) avondwandeling: 12 juni 2019
Start: tussen 18.00 / 19.00 uur vanaf de Stenen Hut (Watertorenlaan 15)
Inschrijven voorverkoop: 11 mei t/m 8 juni
Kosten deelname: € 3,- per persoon
Inschrijflocaties voorverkoop: Wijkpunten Rode Rik, De Vlasborch, Theresia, de Huiskamer en de Stenen hut op het Zorgpark Voorburg.